Brow Stylist & Brow Extensions

Brows Styling - From Hollywood To You!

 

Brow Styling har de seneste år opnået en ekstrem popularitet især blandt kvinder i USA og Europa. Nu er tiden kommet til Danmark, og endelig kan vi tilbyde undervisning til Brow Stylist, og dine kunder kan opleve en browstyling som i Los Angeles! Vi uddanner dig i de populære produkter fra Kelley Baker Brows. Lash Bar Acacemy har indgået et samarbejder med USA's brow Queen nr 1, Kelley Baker. Hun og hendes brynsprodukter er benyttet af stjerner som the Kardashians, Zendaya, Ariana Grande m.fl. Kelleys produkter er allerede blevet meget populære herhjemme.

Brynene er så vigtige redskaber til hvordan vi kan udtrykke os. De naturlige men velplejede og korrekt tilrettede bryn er et must-have for de fleste. Netop de personligt tilpassede og harmoniske bryn er hvad alle kvinder drømmer om, og nu kan du som Brow Stylist være med til at virkeliggøre drømmen!

Om dine kunder har overplukkede, mindre harmoniske eller bare utilrettede bryn, så vil du som Brow Stylist kunne vejlede og hjælpe dem frem til de naturlige sunde og smukke bryn igen. Du lærer at benytte en pincet korrekt, brow waxing, trimning med saks og farvning. Du lærer at påsætte brow extensions. Derudover vil du kunne vejlede i korrekt brug af brynsmakeup, som både indeholder daglig makeup samt vandfaste produkter. Med en Brow Styling ca. en gang om måneden, vil dine kunder kunne vedligeholde deres look med skønne bryns produkter derhjemme. Alt efter kundens udgangspunkt, vil du også kunne råde og vejlede dem i deres efterfølgende hjemmepleje, for bedre at kunne opnå de eftertragtede naturligt skønne og veldefinerede bryn.

Du får som elev af Lash Bar academy mulighed for også at tilmelde dig bryns træningsaftener/workshops, for at styrke dine evner som brow stylist.

Du undervises af Rikke Udengaard, som er uddannet kosmetolog/makeup artist samt ekstra uddannet ved Kelley Baker i Los Angeles, Bdb i Beverly Hills samt Faceframe Brows i London.

Brow Extensions uddannelsen er en integreret del i vores uddannelse til Brow Stylist.

 

Brow extensions er en øjenbrynsbehandling, som kan forvandle ikke eksisterende bryn til WOW!

Behandlingen og konceptet er udviklet på baggrund af at kunne afhjælpe kunder i kemobehandlingsperioder.

Andre tilstande som også forårsager hår tab, så som Alopecia og arvæv kan også få påsat en behandling med brow extensions. Denne metode og disse produkter kan kreere det natuligt udseende bryn, kunstige brynshår som påsættes direkte på huden eller eksisterende brynshår.

 

Uddannelse til Brow Stylist tager en dag.

Lash Bar Academy er som det eneste sted, certificeret til at undervise i f.eks Faceframe 3D Eyebrows teknikken i Danmark, et meget anerkendt firma indenfor Brow Extensions behandlinger. Et firma som har vundet den engelske BABTAC innovationspris i 2014 i London, ikke kun for at have opfundet konceptet til deres brow extensions teknik, men også for en ny innovativ prisvindende behandling!

Brow Stylist uddannelsen foregår i vores skønne og lyse undervisningslokaler på Østergade 6, lige ved Kgs. Nytorv i København K.

Kurset varer en hel dag fra 9:00 - 16:00 og er inkl. frokost.

Vi gennemgår bl.a. følgende:

 

 • Introduktion: Hvorfor bryn? Ansigtet og det personlige bryn samt lidt historie
 • Analyse og opmåling af bryn.
 • Mænd og bryn
 • Farve af bryn
 • Trimning, voks & tilretning med pincet. Introduktion til Brow wax Orb
 • Remedier og produktlære (Kelley Baker Brows)
 • Brow make up tutorial 'Less is more'
 • Brow Extensions (B. Brows)
 • Kundevejledning/salg - After care forløb/hjemmepleje

 

Efter gennemgang af teorien holder vi frokost. Derefter demonstreres der en browstyling også skal signaturbehandlingen afprøves i praksis. Her øves de tillærte evner på levende modeller. Du får også lært at påsætte brow extensions.

Vi runder dagen af med spørgsmål og svar samt uddeling af certifikat. Du vil efter denne intensive endagsuddannelse til Brow Stylist, være godt klædt på til at kunne vejlede dine kunder i at opnå det optimale bryn. De vil, efter en kyndig behandling hos dig som professionel Brow Stylist, endelig opleve det smukke, harmoniske og personlige bryn, samt hvordan de dagligt vedligeholder det nye definerede look.

 

 • Brow Styling & Brow extensions kursus Kr. 5595,- inkl. moms & Kelley Baker salgsdisplay

(anbefales klinik/saloner der ønsker at forhandle Kelley Bakers produkter)

 • Brow Styling & Brow extensions kursus Kr. 4595,- inkl. moms eksl. Kelley Baker salgsdisplay

(anbefales ansatte/freelancere)

 • Du har mulighed for at tilkøbe den praktiske Brow wax Orb samt wax-inserts i hhv. kokos og lavendel, en mild ansigtsvoks med strips.

 

Kelley Baker Pro kittet indeholder bryns makeup produkter, pincet, saks samt B.Brow brow extensions kit værdi over kr 2000,-

Du får også en BROW STYLING MANUAL. Alt dette er inkluderet i prisen! Mail os på academy@lashbar.dk

Bestil tid til forskønnelse allerede idag!

 

I vores online booking system kan du i fred og ro finde en tid der passer dig. Vælg mellem alle vores ekslusive behandlinger og book en tid hos din favorit behandler. Kan du næsten ikke vente? Så vælg den første ledige tid. Alle Lash Bar Copenhagens behandlere er up to date på de nyeste teknikker, og er eksperter i at vurdere hvilke vipper der er de helt rigtige til dine øjne. Hos Lash Bar Copenhagen får du altid individuel og kvalificeret vejledning, så du undgår ødelagte vipper.

Drømmer du om at blive vippetekniker?

 

Eller har du allerede din egen klinik, og ønsker at dygtiggøre dig selv eller dine medarbejdere i vippe extensions eller bryns styling? Uanset dine ønsker er Lash Bar Academy klar til at tage imod dig. Vi afholder løbende uddannelser i både vippe extensions og forskellige vippe- og brynsbehandlinger, både for nybegyndere, øvede og masters. Undervisningen foretages altid af Lash Bar Academys kompetente undervisere Rikke Steenskov Udengaard, Mette Hacke og Nicole Tange, som har mere end 17 års erfaring i skønhedsbranchen, både som undervisere og behandlere samt har arbejdet med vippepåsætning i flere år.

Copyright 2012 © Lash Bar Copenhagen - Store Kongensgade 19A - 1264 København K. - mail: info@lashbar.dk - tlf: 28 26 26 22