Brow Styling

BROWS - Brow Styling & Brow Extensions

 

BROW STYLING er ikke noget nyt, men har være brugt og kendt længe af især celebrities i bl.a. Los Angeles, New York og London, ja efterhånden i hele verden. Vores Brow Styling er for alle. Den perfekte løsning uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. 'Less is more' er bryns-trenden ligenu. Vores populære signatur Browstyling inkluderer konsultation, skøn fugtgivende øjenmaske, brynsopmåling med udgangspunkt i øjen- og ansigtsform, farvning og tilretning af bryn (voks, saks og pincet) inkl. plejende efterbehandling med serum/creme & vi guider dig i hvordan vi afslutter med Kelley Baker brynsmakeup (highlight, powder/pencil samt Brow gel). Lash Bar's Brow Styling giver dig smukkere, bedre definerede og mere velformede bryn end du nogensinde før har oplevet. Varighed ca. 45 minutter.

 

BROW FIX er for dig som f.eks gerne vil undgå farvning af bryn eller makeup delen af brynene. Indeholder konsultation om din brynsform og vi laver en opmåling. Du får en plejende fugtgivende øjenmaske. UDEN FARVE: Brynene trimmes, vokses & tilrettes og afsluttes med pleje samt en lettere Brow makeup og Brow gel. MED FARVE: Brynene farves, der trimmes, vokses og tilrettes med pincet samt afsluttes med pleje.

Varighed ca. 30 minutter.

Brow sStyling er også for Mænd, og indeholder det samme som et Brow Fix, dog en naturlig tilretning udarbejdet til mænd, som giver et clean og groomet look, men som også er meget naturligt, samt uden makeup delen som evt. kan skiftes ud med farve istedet.

Varighed ca. 30 minutter.

 

BROW EXTENSIONS påsætning kan tilkøbes til en brow stying eller være en behandling for sig. Denne behandling er et utroligt simpelt koncept. Det er påsætningen af enkelte syntetiske hår, sat direkte på huden eller brynshåret, for at skabe et 3-dimensionelt øjenbryn. Det er en professionel, fleksibel og nem forskønnende behandling, hvor man kan få lavet et individuelt bryn, som kan tilpasses til alle kunders behov. Brow extensions kan laves naturligt og enkelt eller med mere intensitet og fylde - DU kan selv bestemme!

Brow Extensions holder mellem 1 dag - 3 uger, men de fleste holder gennemsnitligt 1,5 - 2 uger, det kommer an på hvor meget man belaster dem og din huds olieproduktion, som varierer meget fra person til person.

 

Der findes forskellige farver og længder som din brow Designer udvælger i samråd med dig.

Hos Lash Bar tilbydes der en BrowBoost behandling på 30 minutter eller en Brow Re-Construct behandling som varer 45 - 60 minutter.

Med Eyebrow Extensions kan man:

 

• Kreere et meget diskret og naturligt bryn.

• Give fylde & volumen.

• Dække ‘huller’ eller ‘gaps’.

• Som en midlertidig løsning indtil bryns hårene vokser tilbage.

• For at tilbyde et midlertidigt look og en nemmere overgang, forud for en mere permanent procedure.

• Til specielle lejligheder hvor man vil sikre sig, at brynene bliver hvor de skal og ikke kan ‘gnubbes’ eller ‘gnides’ af.

• Opbygge et helt bryn, hvis man grundet et sygdomsforløb eller andet har mistet sine brynshår helt eller delvist.

En Brow extensions behandling er altså velegnet til næsten ALLE. De er vandfaste, modstår sved og bliver på selv når du sover.

 

Allergi: Kan du ikke tåle bryn farve eller visse makeup typer så som brow pencils/highliger pencils etc anbefaler vi ikke brow styling som indeholder disse elementer, er du i tvivl kontakte os for en allergitest på lashbar@lashbar.dk du kan altid få tilrettet dine bryn selvom du er allergiker.

 

Bestil tid til forskønnelse allerede idag!

 

I vores online booking system kan du i fred og ro finde en tid der passer dig. Vælg mellem alle vores ekslusive behandlinger og book en tid hos din favorit behandler. Kan du næsten ikke vente? Så vælg den første ledige tid. Alle Lash Bar Copenhagens behandlere er up to date på de nyeste teknikker, og er eksperter i at vurdere hvilke vipper der er de helt rigtige til dine øjne. Hos Lash Bar Copenhagen får du altid individuel og kvalificeret vejledning, så du undgår ødelagte vipper.

Drømmer du om at blive vippetekniker?

 

Eller har du allerede din egen klinik, og ønsker at dygtiggøre dig selv eller dine medarbejdere i vippe extensions eller bryns styling? Uanset dine ønsker er Lash Bar Academy klar til at tage imod dig. Vi afholder løbende uddannelser i både vippe extensions og forskellige vippe- og brynsbehandlinger, både for nybegyndere og øvede. Undervisningen foretages altid af Lash Bar Academys kompetente undervisere Rikke Steenskov Udengaard og Karina Christensen, som har mere end 14 års erfaring i skønhedsbranchen, både som undervisere og behandlere samt har arbejdet med vippepåsætning i flere år.

Copyright 2012 © Lash Bar Copenhagen - Store Kongensgade 19A - 1264 København K. - mail: info@lashbar.dk - tlf: 28 26 26 22