Extensions typer

Lash Extensions: CLASSIC, FLAT, LASER & SILK (syntetiske eyelash extensions).

Ja der findes flere typer extensions. Både hvad angår materiale, men også bearbejdning. Herunder kan du læse lidt om de forskellige extensions som vi kan tilbyde af valg når du kommer til dit nye sæt eller opfyldning.

Vores extensions er en efterligning af ægte mink hår, fremstillet af det fleksible kvalitetsnylon fra SydKorea - Korean PBT. De klassiske påsættes 1:1 og vi påsætter som udgangspunkt på så mange vipper som du selv har. Disse sorte syntetiske vipper har en flot semi mat overflade og fin struktur, og giver et naturligt smukt look. Disse klassiske extensions findes i alle farver og kurver. Så det er syntetiske vipper vi bruger i din klassiske påsætning, som udgangspunkt i sorte, men du kan også få mørkebrune extensions istedet for sorte. Farvede extensions kan altid mixes i de sorte.

LASER LASH er en videreudvikling af de klassiske extensions, tidligere kendt som LITE, men nu er de ekstra lette, og endnu mere fleksible, så kan derfor tåle mere belastning end de alm. signatur. Derudover holder de bedre og du undgår 'lifting' da disse LASER lashes er laserbehandlet i roden for ekstra stærk tilhæftning! De har en semi mat overflade og giver et sort silkesoft look. Laser lashes er det bedste valg, uanset om du har fine/normale/kraftige vipper, træner meget eller har kombineret til olieret hudtype, for disse extensions vil give dig ekstra lang holdbarhed, disse benyttes også til vores Russian Volume teknik.

FLAT Lashes er syntetiske vipper som er 'flade' i roden og udefter, istedet for runde. Dette medvirker at de syner af mere, dvs de giver noget mere fylde end alm. Faux mink/laser/silk Lashes. De er ekstra soft og ekstra fleksible, er dyb sorte og er mere skinnende/glossy i overfladen. Vælg Flat lashes hvis du ligger på maven om natten, har sparsomt med vipper og ønsker max fylde og max fleksibilitet i din klassiske påsætning.

NB: Du vælger først typen af extensions når du ankommer til din behandling af klassisk påsætning.

BL Lashes: Volume Lashes (syntetiske ultra fine eyelash extensions).

Er stadig syntetiske nylon vipper, i udgaven LASER, men de fremstilles i ekstra fine tykkelser. De er så fine og ekstremt fjerlette, at vi med en ny teknik kan opsamle 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 vipper i samme tag, man skaber derefter den fineste vifte og påsætter denne vifte én natur vippe ad gangen. Denne teknik kaldes for Russian Volume technique. De er endnu lettere og endnu mere fleksible end en klassisk 1:1 påsætning, og holder også bedre. En volume påsætning vil give en bedre og smukkere tæthed i vipperne, kan både påsættes som et meget naturligt look eller som et ekstra intenst look, alt efter hvad dine egne vipper kan bære. Vi vurderer om dine vipper kan bære 2, 3, 4, 5, 6D eller 7D udgaven. Denne påsætningsteknik er også for dig, som ønsker den ultimative tæthed i vipperne. Volume kan også klart abefales, hvis man har fine skrøbelige vipper, eller har sparsomt med vipper, for at få bedre tæthed og harmoni. Denne teknik har revolutioneret vippe industrien over hele verden til det bedre. NB vi tilpasser volume teknikken og antallet af extensions til hver af dine egne vipper (alt efter hvad de kan bære).

BL Lashes: Real Mink Fur.

Opnå de mest naturlige vipper med ægte mink vipper! De er håndlavede og består af 100% naturlig mink pels. Påsættes 1:1. De er bløde, lettere end nogen anden syntetisk extension, og et mere natuligt look & feel findes ikke. Disse ægte mink vipper giver et lidt mere naturligt look. Mink vipperne foretrækkes af stjerner som Jennifer Lopez, Madonna, Kim Kardashian & Heidi Klum. Hvis du virkelig skal gøre det på Hollywood manér, så vil disse vipper aldrig slå fejl. Vipperne er steriliseret og allergivenlige, og ikke tilsat kemikalier eller farvning. Real Mink Fur Single Lashes er lavet af individuelle mink hår, der er blevet nøje udvalgt ved forsigtigt at børste levende mink og er håndlavede. Da det er ægte hår, vil de også reagere som ægte hår, vand/varme kan påvirke kurven en smule, men denne vedligeholdes let med en elektrisk vippebukker, som holder buen nænsomt vedlige med varme fra bukkeren (lash curler).

BL Lashes: Ombre/Deux Lash - Color/Rainbow

Sæt ekstra fokus på dine øjne og fremhæv din øjenfarve med farvede Single Lashes. Disse Ombre/Deux lash er syntetiske vipper som er sorte ved roden men toner ud i en smuk dæmpet farve. Kan mixes med sorte extensions og giver et lækkert sofistikeret look, men med lidt mere kant. Color/Rainbow er i ens farve fra rod til spids. Hvis du virkelig skal give understrege din øjenfarve, giver disse farvede vipper dine øjne et ekstra pop. Mix alle 12 farver, vælg en enkelt farve eller mix med de sorte extensions, alt efter ønske og look.

BL Lashes: Lash Art - Glitter & Jewels lashes

Disse syntetiske vipper kan påsættes enkelte vipper for en diskret glitter effekt. Fås i flere farver. Glitter lashes er perfekt til festen og får virkelig dine øjne til at sparkle, når lyset lige rammer dem. Jewels lashes er små swarowski krystaller, som også fås i flere farver. Sæt en enkelt eller et par stykker på hvert øje, så vil krystallen funkle så smukt, når du blinker og lyset rammer den. Kan bruges til hverdag og fest.

Bestil tid til forskønnelse allerede idag!

 

I vores online booking system kan du i fred og ro finde en tid der passer dig. Vælg mellem alle vores ekslusive behandlinger og book en tid hos din favorit behandler. Kan du næsten ikke vente? Så vælg den første ledige tid. Alle Lash Bar Copenhagens behandlere er up to date på de nyeste teknikker, og er eksperter i at vurdere hvilke vipper der er de helt rigtige til dine øjne. Hos Lash Bar Copenhagen får du altid individuel og kvalificeret vejledning, så du undgår ødelagte vipper.

Drømmer du om at blive vippetekniker?

 

Eller har du allerede din egen klinik, og ønsker at dygtiggøre dig selv eller dine medarbejdere i vippe extensions eller bryns styling? Uanset dine ønsker er Lash Bar Academy klar til at tage imod dig. Vi afholder løbende uddannelser i både vippe extensions og forskellige vippe- og brynsbehandlinger, både for nybegyndere, øvede og masters. Undervisningen foretages altid af Lash Bar Academys kompetente undervisere Rikke Steenskov Udengaard, Mette Hacke og Nicole Tange, som har mere end 17 års erfaring i skønhedsbranchen, både som undervisere og behandlere samt har arbejdet med vippepåsætning i flere år.

Copyright 2012 © Lash Bar Copenhagen - Store Kongensgade 19A - 1264 København K. - mail: info@lashbar.dk - tlf: 28 26 26 22