Behandlinger

Få mere længde, fylde, farve og kurve i dine vipper, som du ønsker og alt efter hvad dine egne vipper kan bære. Lad vores vippe eksperter guide dig. Vi tilbyder det største udvalg i Danmark. Vælg mellem vores syntetiske højkvalitets PBT nylon vipper, i hhv. Signatur basic, Silk Lashes, Laser Lashes eller Flat Lashes. Vi benytter de ekslusive produkter fra BL lashes / BLINK Lash Stylist & Care.

Slut med lige vipper der ikke buer. Lash Lift er for dig som er træt af vippebukker og foretrækker en mere praktisk og skånsom måde at få dine vipper til at syne længere på, give mere volumen og samtidig med, at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger.

Den klassiske farvning af vipper og bryn, med specialblandede farver efter dine ønsker. Lash & Brow Tint er altid en god kombination forud for behandlinger som Lash Lift eller i forbindelse med en alm tilretning af bryn. Her benytter vi produkter fra det anerkendte Refectocil.

 

Bryns Styling er for alle. Den perfekte løsning uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. Vi udfører brow stylingen i de populære og lækre kvalitetsprodukter fra Kelley Baker Brows.

Bestil tid til forskønnelse allerede idag!

 

I vores online booking system kan du i fred og ro finde en tid der passer dig. Vælg mellem alle vores ekslusive behandlinger og book en tid hos din favorit behandler. Kan du næsten ikke vente? Så vælg den første ledige tid. Alle Lash Bar Copenhagens behandlere er up to date på de nyeste teknikker, og er eksperter i at vurdere hvilke vipper der er de helt rigtige til dine øjne. Hos Lash Bar Copenhagen får du altid individuel og kvalificeret vejledning, så du undgår ødelagte vipper.

Drømmer du om at blive vippetekniker?

 

Eller har du allerede din egen klinik, og ønsker at dygtiggøre dig selv eller dine medarbejdere i vippe extensions eller bryns styling? Uanset dine ønsker er Lash Bar Academy klar til at tage imod dig. Vi afholder løbende uddannelser i både vippe extensions og forskellige vippe- og brynsbehandlinger, både for nybegyndere, øvede og masters. Undervisningen foretages altid af Lash Bar Academys kompetente undervisere Rikke Steenskov Udengaard, Mette Hacke og Nicole Tange, som har mere end 17 års erfaring i skønhedsbranchen, både som undervisere og behandlere samt har arbejdet med vippepåsætning i flere år.

Copyright 2012 © Lash Bar Copenhagen - Store Kongensgade 19A - 1264 København K. - mail: info@lashbar.dk - tlf: 28 26 26 22