Lash & Brow Q&A

TREATMENTS

EYELASH EXTENSIONS

 

Vidste du at Eyelash Extensions kan give harmoni til hele ansigtet, samt give løft til øjnene? Eyelash extensions kan, i det rette eyedesign, også give en fantastisk anti-age effekt!


Så smid mascaraen væk, få mere tid om morgenen, få mere længde samt smuk fylde og kurve i dine vipper.

Vi tilbyder Classic, Hybrid eller Volume påsætning, og tilpasser dem alt efter hvad dine egne vipper kan bære. Korrekt påsatte eyelash extensions vil ikke skade dine egne vipper. Dog er det vigtigt altid at gå til en uddannet vippetekniker.

Kvalitet frem for kvantitet når det gælder dine øjne. Husk pris og kvalitet som oftes hænger sammen når det kommer til din stylists niveau, uddannelse og erfaring med vippepåsætning.


Lad LASH BAR PRO guide dig. Uddannede vippeteknikere påsætter smukke eyelash extensions i Vegansk, syntetisk højkvalitets PBT nylon, i hhv. typen Laser Lashes eller Flat/super Flat Lashes fra Lash Bar Pro/Blink Nordic.

LASH & BROW LIFT

 

100% Vegansk Lash Lift som ikke bealster eller udtørrer dine vipper! Ikke mere stærk kemi, som giver højrisiko for kemisk klipning af vippehåret.


Aldirg mere 24 timers venten før vipper/bryn må blive våde !!  

Aspire Lift system er udviklet og produceret i Tyskland/EU. Slut med vipper der ikke buer. Lash Lift er for dig, som er træt af vippebukker og medtagede vipper! For dig som foretrækker en mild og styrkende måde, at få dine naturlige vipper til at syne længere og mere buede. Holder i op til 6-8 uger. 


Vegansk Brow Lift er en behandling Lash Bar introducerede til det danske marked i 2019, også kaldet brow lamination. Brynshårene får en mere ensartet og opadgående retning og fremstår mere fyldigt. En super nem måde at få nedadgående brynshår løftet, eller få et mere brushed up brow look. Brow Lift vil åbne øjnene mere op og skabe en anti-age effekt, samt give friskhed til hele ansigtet. Holder op til 6-8 uger.  


LASH OG BROW TINT

 

Hvad enten om det er den klassiske farvning af vipper eller bryn, hvor vi med specialblandede farver, kan customize en farve som matcher lige netop dig og dine bryn eller vipper.


Lash & Brow Tint kan altid bookes individuelt eller som tillæg til andre behandlinger.


Du kan med fordel få farvet brynene eller vipperne i forbeindelse med et Lash Lift eller brow lift.

Dette bør dog bookes inden ankomst, da behandligstiden dermed ændres.


Farverne vi benytter til Lash & BrowTint, er produkter fra det anerkendte Refectocil hvilket er EU produceret og kommer fra Østrig.


Vi afslutter altid en farvning / et Lift af vipper eller bryn af med Lash & Brow Booster, som er en engenopbyggende proteinkur fra Aspire by Lash Bar, denne kur er højmolekylær og næringstoffer, hyaluronsyre samt vitaminer trænger dybt ind i håret og genopbbygger det indefra.

SIGNATUR BROW STYLING

 

Signatur Brow Styling er for alle.

Den perfekte løsning uanset om du helt enkelt bare har brug for lækre veldefinerede bryn, en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn.


En Signatur Brow Styling består oftest af et Brow Lift inkl. customized farve af bryn, en genopbyggende proteinkur/behandling, tilretning med voks/pincet samt afsluttende brow makeup.

Dog kan behandlingen nemt tilpasses individuelt, hvis f.eks du ikke ønsker farve af bryn eller bryns makeup.


Vi udfører brow stylingen kvalitetsprodukter fra vores eget Aspire by Lash Bar, Refectocil samt makeup fra det kendte Brand Kelley Baker Brows.

BOOKING  - KONTAKT OS

LASH BAR PRO 

 

LASH BAR PRO

HAR VALGT AT STARTE ET NYT LASH & BROW KONCEPT OP I 2022. VI UDVÆLGER NOGLE STYLISTER, SOM UDELUKKENDE BENYTTER VORES PRODUKTER, ER UDDANNEDE OG UDFØRER VIPPE & BRYNS BEHANDLINGER TOP PROFESSIONELT.


DERUDOVER VIL LASH BAR PRO STYLISTERNE BLIVE OPDATERET FLERE GANGE OM ÅRET, HVILKET SIKRER AT KVALITET OG UDFØRELSE AF BEHANDLINGERNE ER I TOP.

DU VIL SOM KUNDE DERFOR SIKKERT KUNNE BOOKE TID HOS EN AF VORES PROFESSIONELLE  MASTER STYLISTER. 


ER DU VIPPETEKNIKER & ØNSKER DU AT BLIVE LASH BAR PRO STYLIST? 

KONTAKT OS PÅ CONTACT@LASHBARPRO.COM


LASH BAR PRO  OG MULIGHEDEN FOR AT BOOKE BEHANDLINGER HOS LASH BAR VIP FORVENTES KLAR I 2021.

INDTIL DA ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL.

PÅ GENSYN !

 


F  A  C  E  B  O  O  K

LASH BAR ACADEMY - UDDANNELSE

 

LASH BAR ACADEMY

ØNSKER DU AT ARBEJDE KREATIVT I SKØNHEDSBRANCHEN? MÅSKE DU DRØMMER OM AT BLIVE DIN EGEN BOSS?

DU GÅR MÅSKE LEDIG? SÅ HAR DU MULIGHED FOR AT FÅ UDDANNELSESOMKOSTNINGERNE DÆKKET AF DIN KOMMUNE.

 

UANSET DINE ØNSKER ER VI KLAR TIL AT TAGE IMOD DIG. VI STARTER NYE HOLD OP HVER ENESTE UGE I KBH K.


VI TILBYDER UNDERVISNING I :

LASH LIFT

EYELASH EXTENSIONS 

BROW LAMINATION 

BROW STYLING


LASH BAR ACADEMY ER BELIGGENDE KUN 5MINS GÅTUR FRA KONGENS NYTORVS METRO ST. DU ER MEGET VELKOMMEN TIL AT KOMME FORBI OG BESØGE OS ELLER FÅ EN SNAK OM HVORDAN VI KAN SKRÆDDERSYE ET FORLØB DER MATCHER DIG. KONTAKT OS ENDELIG PÅ ACADEMY@LASHBAR.DK

ELLER TELEFON +4528267058