Lash Extensions types

LASH EXTENSIONS TYPES

LASH EXTENSIONS TYPES


LASH EXTENIONS TYPES  

Eyelash extensions, er idag fremstillet af et syntetisk plastik materiale, hvor kvaliteterne kan variere, alt efter om det er nylon produceret i Kina eller SydKorea. Den bedste kvalitet af nylon produceres i Sydkorea og betegnes som - Korean PBT Fiber. 

Klassiske Eyelash Extensions er som udgangspunkt runde i roden og tynder ud i en spids, som efterligning af et rigtigt vippehår. Disse syntetiske nylon vipper kommer i forskellige farver, og med forskellig bearbejdning af overfladen - Fra semi matte til glossy. Jo mere glossy, des mere reflekterer lyset sig i dem og jo mindre naturlige ser de ud. Disse eyelash extensions findes også i forskellige længder, tykkelser og kurver.


LASER LASHES 

De typer Eyelash Extensions vi sælger i vores Pro Webshop og benytter til classic + volume påsætning kaldes Laser Lashes, fordi de er en videreudvikling af de klassiske extensions. Vores er Laser behandlet i roden, hvilket gør dem lettere og mere fleksible. De kan dermed tåle mere belastning end de alm. klassiske eyelash extensions. Laser bearbejdningen gør også at de holder de bedre! De har en semi mat overflade og giver et sort silkysoft look. Laser lashes er det bedste valg, uanset om du har fine/normale/kraftige vipper, træner meget eller har kombineret til olieret hudtype, for disse extensions vil give dig ekstra lang holdbarhed. Typen Laser Lash benyttes også til vores undervisning på Lash Bar Academy.

 

FLAT LASHES

Flat Lashes eller Super Flat Lashes er stadig syntetiske nylon extensions, som er 'flade' i roden og ud efter, istedet for runde som alm. extensions er. 

Dette medvirker at de stadig giver impact som de alm. runde extensions, men der er langt mindre materiale, hvilket gør dem ekstremt fleksible, ekstra lette og super bløde for bedste holdbarhed og komfort. Flat Lashes er 60% letttere end alm extensions og Super Flat lashes er hele 75% lettere (Typen Flat / Super Flat Lashes benyttes kun til klassisk påsætning 1:1).

Du kan derfor opnå bedre fylde og længere længder med denne type extensions, uden at bekymre dig om de bliver for tunge. Flat Lashes er også mere modtandsdygtige overfor friktion fx hvis man ligger på siden/maven om natten, ved fjernelse af make up mv. hvilket giver dem en bedre holdbarhed end alm. klassiske extensions.

NB: Du vælger først typen af extensions, når du ankommer til din behandling af klassisk påsætning. Flat eller Super Flat Lash er dyrere end alm. klassiske extensions da du får en bedre kvalitet end alm. klassiske eyelash extensions.

VOLUME LASH EXTENIONS 

Er stadig syntetiske nylon vipper, i udgaven LASER LASH, men de fremstilles i ekstra fine tykkelser. De er så fine og ekstremt fjerlette, at vi med en noget  sværere teknik, kan opsamle 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 extensions i samme tag, man skaber derefter den fineste vifte og påsætter denne vifte på én naturvippe ad gangen. Denne teknik kaldes for håndlavet Volume (eller russian volume). Påsætningen er endnu lettere og endnu mere fleksibel end en klassisk 1:1 single lash påsætning, og holder derfor også bedre. En volume påsætning vil give en langt smukkere ensartet tæthed i vipperne! Volume kan både påsættes i et meget naturligt tæt look (volume 2D-3D) Eller meget intenst i Mega Volume (+7D).

Så denne påsætningsteknik er for dig, som ønsker den ultimative tæthed i vipperne som ikke tynger dine egne vipper. Volume kan også klart anbefales, hvis man har fine skrøbelige vipper, eller har sparsomt med vipper. Denne teknik har revolutioneret vippe industrien over hele verden til det bedre.

NB: Mega Volume tager længere tid end alm. volume, derfor er prisen højere. Vær opmærksom på at der idag også findes pre-fabrikerede volumevifter, som kaldes premade volume, disse extensions kan ikke sammenlignes med håndlavet volume, da de ikke kan costumizes, vægten er større og påsætningsteknikken ikke er den samme som de håndlavede. Så ved Premade volume sidder extensionsne som ved Classic lashes.

LASH BAR PRO 

 

LASH BAR PRO

HAR VALGT AT STARTE ET NYT LASH & BROW KONCEPT OP I 2021. VI UDVÆLGER NOGLE STYLISTER, SOM UDELUKKENDE BENYTTER VORES EU PRODUCEREDE PRODUKT, ER UDDANNEDE OG UDFØRER VIPPE & BRYNS BEHANDLINGER PROFESSIONELT !


DERUDOVER VIL LASH BAR PRO STYLISTERNE BLIVE OPDATERET FLERE GANGE OM ÅRET, HVILKET SIKRER AT KVALITET OG UDFØRELSE AF BEHANDLINGERNE ER I TOP.

DU VIL SOM KUNDE DERFOR SIKKERT KUNNE BOOKE TID HOS EN AF VORES TOP PROFESSIONELLE  MASTER STYLISTER. 


ER DU VIPPETEKNIKER & ØNSKER DU AT BLIVE LASH BAR PRO STYLIST? KONTAKT OS PÅ INFO@LASHBAR.DK


LASH BAR PRO  OG MULIGHEDEN FOR AT BOOKE BEHANDLINGER HOS LASH BAR VIP FORVENTES KLAR I 2021.

INDTIL DA ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL.

PÅ GENSYN !

 

 

F  A  C  E  B  O  O  K

LASH BAR ACADEMY - UDDANNELSE

 

LASH BAR ACADEMY

ØNSKER DU AT ARBEJDE KREATIVT I SKØNHEDSBRANCHEN? MÅSKE DU DRØMMER OM AT BLIVE DIN EGEN BOSS?

DU GÅR MÅSKE LEDIG? SÅ HAR DU MULIGHED FOR AT FÅ UDDANNELSESOMKOSTNINGERNE DÆKKET AF DIN KOMMUNE.

 

UANSET DINE ØNSKER ER VI KLAR TIL AT TAGE IMOD DIG. 

VI STARTER NYE HOLD OP HVER ENESTE UGE I KBH K.

VI TILBYDER UNDERVISNING I :

LASH LIFT

EYELASH EXTENSIONS 

BROW LAMINATION 

BROW STYLING


LASH BAR ACADEMY ER BELIGGENDE KUN 5MINS GÅTUR FRA KONGENS NYTORVS METRO ST. DU ER MEGET VELKOMMEN TIL AT KOMME FORBI OG BESØGE OS ELLER FÅ EN SNAK OM HVORDAN VI KAN SKRÆDDERSYE ET FORLØB DER MATCHER DIG. KONTAKT OS ENDELIG PÅ ACADEMY@LASHBAR.DK

ELLER TELEFON +4528267058