Lash Bar Academy


CREATE YOUR OWN

BUSINESS

HERE

Lash Bar Academy er Nord Europas største uddannelsessted indenfor Lash Lift, Brow Lift, Eyelash Extensions samt Brow Styling.

Er du kreativ og elsker skønhed? Er du makeup artist, frisør, kosmetolog, negletekniker eller bare interesseret

i at starte en karriere eller få job i skønhedsbranchen?


Hvis du går ledig, er der mulighed for at få uddannelsesudgifterne betalt af din kommune. STARTUP PAKKEN

Få 2 uddannelser på 4 dage. Den optimale start for dig som er helt ny i denne branche og ønsker at kommer hurtigt igang fra start. Pris fra 7.999,- inkl. moms.


SPAR 999,- KR

Sammensæt din egen uddannelses pakke og opnår rabat ved køb af flere uddannelser/masterclasses.


Ønsker du vejleding kontakt os på mail academy@lashbar.dk og sammen kan vi lave en plan specielt til dig.

VI SØRGER FOR ALT

DU SKAL BARE MØDE OP

Vi sørger for alle produkter under uddannelserne

Vi sørger for alle modeller til pratisk træning

Vi sørger for frokost, kaffe og vand alle dage

CLASSIC LASH STYLIST

UDDANNELSEN

Uddannelsen er et 3 dages grundforløb, hvor der undervises i de grundlæggende regler for en sund og holdbar påsætning af eyelash extensions.


Første skridt er classic teknikken (single) hvor teori samt step by step procedure gennemgås og trænes på dukkehoveder samt modeller.


Efter de 3 dage modtages et Classic Lash Stylist diplom, som bevis på at have gemmenført grundforløbet. Når eleven så tilmelder sig eksamen og består, udleveres det professionelle certifikat.


Pris inkl. moms fra:

5.999,-


BROW STYLIST

UDDANNELSEN

Velplejede bryn er en voksende trend der henvender sig til mange kunder. Laver du allerede eyelash extensions eller Lash & Brow lift, er en brynsbehandling den perfekte march for meresalg af behandlinger. Brynet fremhæver og indrammer vores øjne og vil fuldende looket efter Eyelash Extensions eller et Lash lift.


En Brow Styling giver dig muligheden for skabe de smukkeste naturlige bryn, med teknikker der bliver dit redskab til at arbejde med flere typer af bryn.

På Brow Stylist uddannelsen lærer du Brow Lift (også kaldet Brow Lamination), farvning af bryn, tilretning med voks og pincet samt styling med bryns makeup fra Kelley Baker Brows.
Pris inkl. moms fra:

2.999,- LASH & BROW LIFT STYLIST

UDDANNELSEN

På uddannelsen læres der at lave et lash lift inkl. farve samt et brow lift (Brow Lamination).


To meget popurlære behandlinger som er lette at komme igang med efter endt uddannelse. Dagen starter med teori om naturvipperne samt produktlære og procedure steps. Herefter demonstrerer underviseren behandlingerne, inden eleverne selv udfører dem på en model.


Certifikat udleveres når dagen afsluttes.
Pris inkl. moms fra:

2.999,- 


VOLUME LASH STYLIST

UDDANNELSEN

2 dages uddannelse er for dig som mestrer din Classic teknik og nu er klart til næste niveau. 

Lær at skabe ekstra fyldige vipper med vifter dannet af ekstra fine og lette eyelash extensions. Disse små vifter giver en mindre belastning og derfor mere skånsom end classic. Med volume teknik opnår du max fylde, en længere holdbarhed samt flexibilitet. Volume giver dig muligheden for at skabe fyldige påsætninger på alle kunder, uden af overbelaste deres egne vipper.


Vi anbefalder at du har min. 6 måneders erfaring med Classic/single lashes og mestrer den uden teknikerfejl. Volume teknikken er et step op fra Classic og vi ønsker derfor du er parat, så du får mest muligt ud af uddannelsen. Kontakt endelig akademiet hvis du søger vejledning om dit niveau.


Pris inkl. moms fra:

4.499,-LEVEL UP

Vores mission er at tage dit niveau til next level. Lad os forbedre din teknik, optimere din tid og indtjening. Alle er velkommmen uanset baggrund og vi står altid klar til at guide dig. 

SE VORES HOLD OVERSIGT HER

EYEDESIGN

MASTERCLASS

Eyedesign giver dig forståelsen og viden til at skabe påsætninger der er designet til den enkelte kunde samt en helt ny verden af muligheder der hæver niveauet over basis viden.Pris inkl. moms fra:

1.499,-SAFETY & GLUE CHEMISTRY

MASTERCLASS

Lær at forstå limens kemi, og hvordan den arbejder. En vigtig Masterclass som vil give dig en grundig forståelsen for korrekt håndtering af limen og herved optimal holdbarhed. Både den trænet & helt nye vippeteknikker, vil have glæde af masterclassen


Pris inkl. moms fra:

1.499,-ABOUT US

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige. På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister hver dag, hver uge, hele året rundt.


Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes.

Der undervises i mindre uddannelseshold, for at kunne give hver enkelt elev individuel undervisning og feedback under hele forløbet. Derudover har vi stor succes med at eleverne kan sparre med hinanden, og der deraf fremadrettet skabes gode netværk.Uddannelserne foregår i de skønneste lyse lokaler, beliggende lige ved Kgs. Nytorv (bare 3 minutters gang fra Metro) i hjertet af København. Store Kongensgade 14, 2. sal 1264 Kbh. K.


For nærmere information kontakt vores uddannelseskontor på +45 28267058 eller academy@lashbar.dk  


Lash Bar Academy, Store Kongensgade 14, 2. sal,

1264 København K (Lige v/Kgs. Nytorv).

 • Lash Bar Academy har siden 2013 været 100% dedikeret til undervisning hele året rundt

 • Vi kan skræddersy dit forløb fra start til slut.

 • Vi sørger for alt: Podukter, modeller, frokost, snacks, te/kaffe på alle grunduddannelser

 • Vi kan lære dig at starte din egen forretning, og dermed skabe en karriere som selvstændig.

 • Vi underviser i små intime hold

 • Du har altid vores support uanset
  dit niveau

 • Vi er firstmovers på produkter, teknikker & trends

 • Vi samarbejder med flere internationale eksperter i vipper & bryn

 • Rikke Steenskov Udengaard, stifter af Lash Bar, er både nationalt & internationalt en af de mest erfarne i branchen

 • Vi kan altid tage dig til næste niveau

LET'S GET SOCIAL

Vores hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies. Tak.

Godkend