Brow Stylist

BROW Stylist

 

BROW STYLING har de seneste år opnået en ekstrem popularitet især blandt kvinder i USA og Europa. Nu er tiden kommet til Danmark. Dine kunder kan nu opleve en browstyling som i Hollywood! Hos Lash Bar har vi udført brow stylings siden 2012. Vi uddanner dig i de populære produkter fra Kelley Baker Brows. Lash Bar Acacemy indgik i 2016 et samarbejder med USA's brow Queen nr 1, Kelley Baker, fra Los Angeles. Hendes talent for bryn og produkter er benyttet af stjerner som The Kardashiasn/Kylie Jenner, Zendaya, Ariana Grande m.fl. Kelley Bakers produkter er idag en ekslusiv brynsserie i Skandinavien.

 

VIGTIGHEDEN Brynene er vigtige redskaber til hvordan vi kan udtrykke os. De naturlige men velplejede og korrekt tilrettede bryn er et must-have for de fleste. Netop de personligt tilpassede og harmoniske bryn er hvad alle kvinder drømmer om, og nu kan du som Brow Stylist være med til at virkeliggøre drømmen!

Om dine kunder har overplukkede, mindre harmoniske eller bare utilrettede bryn, så vil du som Brow Stylist kunne vejlede og hjælpe dem frem til de naturlige sunde og smukke bryn igen. Du lærer at benytte en pincet korrekt, brow waxing, trimning med saks og farvning. Du lærer at påsætte brow extensions. Derudover vil du kunne vejlede i korrekt brug af brynsmakeup, som både indeholder daglig makeup samt vandfaste produkter. Med en Brow Styling ca. en gang om måneden, vil dine kunder kunne vedligeholde deres look med skønne bryns produkter derhjemme. Alt efter kundens udgangspunkt, vil du også kunne råde og vejlede dem i deres efterfølgende hjemmepleje, for bedre at kunne opnå de eftertragtede naturligt skønne og veldefinerede bryn.

 

UDDANNELSEN Du undervises af kompetente Master brow stylister, som er ekstra uddannet ved Kelley Baker selv.

Uddannelsen til Brow Stylist tager en dag. Lash Bar Academy (Danmark, Sverige & Norge), er som det eneste sted i Europa, certificeret til at undervise i Kelley Baker Brows produkter og stylings teknikker. Du lærer al teori omkrig bryns styling samt produkterne. 

BONUS Derudover får du intro til Keratin Brow Lift. En intens genopbyggende og styrkende behandling, som nærer hvert enkelt hår i dybden. Derudover vil et brow lift få brynshår, som vokser i en ujævn eller nedadgående retning, til at blive mere ensartet. Du får også en introdution til brow extensions. Her er det kunstige brynshår i nylon, som påsættes direkte på huden eller eksisterende brynshår.


Vi gennemgår bl.a. følgende:

 

  • Teori, Analyse og opmåling af bryn.
  • Mænd & bryn
  • Farvelære (costumized farve af bryn)
  • Trimning, voks & tilretning med pincet. Introduktion til Brow wax Orb
  • Remedier og produktlære (Kelley Baker Brows).
  • Brow make up tutorial 'Less is more'.
  • Hvad er Keratin Brow Lift samyt intro til Brow Extensions.
  • Kundevejledning/salg - After care forløb/hjemmepleje

 

Efter gennemgang af teorien holder vi frokost. Derefter demonstreres der en Kelley Baker browstyling, og derefter skal signaturbehandlingen afprøves i praksis. Her øves de tillærte evner på modeller som vi sørger for. Vi runder dagen af med spørgsmål og svar samt uddeling af certifikat. Du vil efter denne intensive endagsuddannelse til Brow Stylist, være godt klædt på til at kunne vejlede dine kunder i at opnå det optimale bryn. De vil, efter en kyndig behandling hos dig som Brow Stylist, endelig opleve det smukke, harmoniske og personlige bryn, samt hvordan de vedligeholder det nye definerede look

Brow Stylist uddannelsen foregår i vores skønne og lyse undervisningslokaler ved Kgs. Nytorv i København K.

Uddannelsen er fra 9:00 - 16:00. Alle priser listet er inkl. moms.


Brow Stylist

(1 dags uddannelse + 1 diplom)

UDEN Brow Kit:                                                  

Kr.  3995,-


Brow Stylist

(1 dags uddannelse + 1 diplom)

INKL. Brow Kit:                                                  

Kr.  4995,-


BROW KIT: Kelley Baker Pro kittet, som du også benytter undervejs på selve dagen, vil du kunne tilrette brynene med pincet samt trimme med saks. Derudover afslutning med brow make up til hundrede kunder. Kittet indeholder: Alle Kelley Baker Brows produkter, herunder 3 brow powders, 3 brow pencils, 3 brow gels, 2 Highlighter pencils, brow brush, smudge brush etc. samt en pro pincet & saks.

Du får også vores Brow Stylings Manual. Alt dette er inkluderet i prisen.

Vælger du at starte uden kit, sørger vi for alle produkter på selve dagen Du kan fint indarbejde en anden produktserie i behandlingen også.

Som uddannelsestilbud kan du tilkøbe et Kelley Baker Brows Salgs display, samt den praktiske Brow wax Orb inkl. voks, som i lærer at benytte under uddannelsen. Alle Kelley Bakers produkter kan efterfølgende købes via www.blinknordic.com Både til pro brug samt videresalg.


For mere information kontakt vores koordinator på +45 28267058 eller send os en mail på academy@lashbar.dk

Copyright 2019 © LASH BAR  

Copenhagen/Denmark