Academy

LASH BAR ACADEMY!
COVID-19 SITUATION


KÆRESTE ELEVER - SCROLL NED FOR MERE INFO 


Vi ER ÅBEN FOR UDDANNELSE IGEN. Dog med forbehold grundet covid-situationen. Vi booker max 4-5 pers. på et uddannelseshold ad gangen grundet påbud fra Regeringen. Der vil være god afstand og vi har masser af plads mellem briksene. I vil skulle bære mundbind, handsker mv. når der skal øves på model. Det sørger vi for at udlevere til jer. Har I jeres egne mundbind, må de selvfølgelig gerne medbringes.


Vi tager alle forholdsregler til os, og håber på forståelse af små-ændringerne, da vi prioriterer jeres og vores ansattes sikkerhed højt.


Har du spørgsmål beder vi dig kontakte os direkte på academy@lashbar.dk

Du kan også ringe på hverdage mellem 9-14 på +45 28 26 70 58


Det vil stadig være muligt for Jer, at købe professionelle produkter mv. via vores online webshop.

WWW.BLINKNORDIC.COM


Vi er, som mange, økonomisk hårdt ramt grundet nedlukningen og restriktionerne, da vi ikke har kunnet få nogen omsætning under lockdown, og ikke kan booke max antal elever ind, og vi håber meget på at kunne komme ud på den anden side. Sammen kan vi ! Og du kan hjælpe os:

Det vil være muligt, at købe samlet start-up uddannelsespakke til en god pris, så der vil være lidt og sparre end hvis du køber lash lift & classic uddannelserne seperat.


Køb Start-Up pakken og kontakt os efterfølgende hvilken dato du ønsker at starte.

Vi håber I vil være med til at støtte os gennem 2020, så vi kan komme ud på den anden side. Hold jævnligt øje med vores instagram + Facebookside. 

Pas godt på jer selv,


Mange hilsner 

Rikke Udengaard & hele Lash Bar teamet


DIN KARRIERE STARTER HER Bliv vippetekniker. Lash Bar Academy er Nord Europas største uddannelsessted indenfor Lash Lift, Eyelash Extensions samt Brow Styling. Er du kreativ og elsker skønhed? Er du makeup artist, frisør, kosmetolog, negletekniker eller bare interesseret i at starte en karriere i skønhedsbranchen? Hvis du går ledig, er der mulighed for at få uddannelsesudgifterne betalt af din kommune. Vores uddannelser er for alle, også hvis du er uddannet vippetekniker andet sted, dog skal du være fyldt 18 år på alle vores uddannelser, eller have forældres/værges godkendelse.


VI KAN TILBYDE DIG (tryk på en af nedenstående uddannelser for at læse mere):

 

 

LASH & BROW LIFT STYLIST Uddannelsen

Er en endagsuddannelse. Du uddannes i Aspire by Lash Bar's innovative Keratin Lift System, som er produceret i EU. Her lærer du at udføre et semi-permanent vippebuk af de naturlige vipper, som holder op til 8 uger! Lash Lift idag er en af de mest efterspurgte skønhedsbehandlinger. Du vil også undervises i Keratin Brow Lift (også kaldt Brow Lamination). Et Brow Lift er både genopbyggende for bryns hårene, og kan få uens voksende/nedadvoksende bryns hår mere ensartet. Man kan få et synligere /brede bryn med et brushed up brow look (når bryns hårene går i en mere opadgående retning), hvilket løfter og åbner øjnene mere op. Du kan tilmelde dig vores Lash & Brow Lift uddannelse med eller uden Lift Kit, og vil efterfølgende få diplom.

Lash & Brow Lift uddannelsen er også et godt sted at starte for dig, som også påtænker at lære eyelash extensions efterfølgende. Husk, Du kan opnå rabat på vores uddannelsespakke, hvis du samtidig tilmelder dig vores Classic Lash Stylist uddannelse!


CLASSIC LASH STYLIST Hos Lash Bar Academy går vi ikke på kompromis med undervisningens kvalitet og krav til elevens kunnen. Derfor er vores basic forløb til Junior Lash Stylist, som det første sted i Skandinavien, på hele 4 dage (3 grundtræningsdage, en 4. dag til eksamen). Udover grundig teoretisk viden lærer du at udføre basic eyedesign, afrensningsprocedure, single lash extensions, samt introduceres til premade volume. Efter de første 3 dage er du Junior Lash Stylist (elev). Derefter vil du kunne blive certificeret Classic Lash Stylist (uddannet) hvilket kræver en 4. dag, før end du kan kalde dig uddannet vippetekniker. Så den 4. dag, er dagen hvor du tager din eksamen og bliver certificeret Professionel Classic Lash Stylist!

Husk du kan tilmelde dig med en samlet pakke som indeholder Lash Lift. Efter Lash Stylist uddannelsen kan du bygge videre med Master classes, workshops, samt lære volume teknikken, bestå volume eksamen og herefter blive Master Lash Stylist.


VOLUME LASH STYLIST er for dig som allerede har erfaring med den klassiske teknik i eyelash extensions. Uanset hvor du har lært den klassiske teknik, eller har du for længe siden modtaget volumeundervisning, men ikke rigtig kommet igang, så kan du tilmelde dig vores Volume Stylist uddannelse. Er du i tvivl om du er på rette niveau for optimal indlæring af volume, så kontakt os, og vi finder ud af dit niveau sammen. Volume har tryllebundet vippeteknikere verden over, og giver dig en langt større indtjeningsmulighed, da du med denne teknik kan tilpasse endnu flere kunder, samt opnå langt større tæthed i vipperne. Volume er den foretrukne påsætningsteknik af kunder idag, da den både er mere fleksibel, og holder sig smukkere imellem opfyldningerne.


BROW STYLIST er for dig som elsker bryn, eller ønsker udvide dine kompetencer og derved kunne tilbyde kunderne Brow Styling. Du lærer Brow Lift (brow lamination), farvning og retning med voks/pincet og trim med saks, samt afsluttende Brow Make up. Brow makeup teknikken du lærer at udføre, er en teknik som vi i samarbejde med celebrity Brow stylisten, Kelley Baker fra Los Angeles har udviklet (Kelley står bl.a. bag Kylie Jenner, Kardashians og Ariana Grandes bryn). Brow styling et et perfekt match, hvis du i forvejen laver eyelash extensions eller lash lift. Du undervises og oplæres i de skønneste produkter fra Kelley Baker Brows, men kan fint integrerer andet makeup brand efterfølgende.

 

HVORFOR VÆLGE OS?  Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige. I Købenahvn uddanner vi nye samt erfarne vippeteknikere hver dag, hver uge, hele året rundt. Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive viden er derfor professionelt, effektivt og på et helt optimalt niveau.

Der undervises i små uddannelseshold, for at kunne give hver enkelt elev individuel undervisning og feedback under hele forløbet. Derudover har vi stor succes med at eleverne kan sparre med hinanden, og der skabes gode netværk.

Uddannelserne foregår i de skønneste lyse lokaler, beliggende lige ved Kgs. Nytorv (bare 3 minutters gang fra Metro) i hjertet af København.

Hvis du kommer langvejs fra, kan vi anbefale dig nemme overnatningsmuliheder. 

 

 • Lash Bar Academy har siden 2013 været 100% dedikeret til undervisning hele året rundt.
 • Du har altid vores support uanset dit niveau.
 • Vi kan skræddersy dit forløb fra start til slut.
 • Vi kan lære dig at starte din egen forretning, og dermed skabe en karriere som selvstændig.
 • Vi underviser i små intime hold.
 • Vi er firstmovers på produkter, teknikker & trends.
 • Classic Lash Stylists bliver medlem af vores lukkede onlineforum.
 • Vi samarbejder med flere internationale eksperter i vipper & bryn.
 • Rikke Steenskov Udengaard, stifter af Lash Bar, er både nationalt & internationalt en af de mest erfarne i branchen. 
 • Vi sørger for modeller, frokost, snacks, te/kaffe på alle uddannelser.
 • Du får Lash Bar Academy's egne uddannelsesmanualer.LÆS MERE HER:

 

LASH & BROW LIFT  |  CLASSIC LASH STYLIST VOLUME LASH STYLIST BROW STYLIST

 

 

For nærmere information kontakt vores koordinator på +4528267058 eller academy@lashbar.dk  

Adresse: Lash Bar Academy, Store Kongensgade 14, 2. sal, 1264 København K (Lige v/Kgs. Nytorv).Nysgerrig for hvad vores elever skriver om os på Facebook? 

 

Copyright 2019 © LASH BAR  

Copenhagen/Denmark