Volume Lash Stylist

VOLUME Lash Stylist

 

HVAD ER VOLUME? På Lash Bar Academy’s 2-dages basic Volume uddannelse, tilbyder vi undervisning i den super populære "Russian Volume" teknik i 2D, 3D, 4D, 5D etc. som har tryllebundet vippeteknikere (og kunder) verden over.

Her lærer du multi-pick up metoden, hvor der opsamles flere ultrafine volume extensions op ad gangen. Der tages udgangspunkt i dig og hvilke teknikker du matcher bedst med. Vi gennemtjekker din kontrol af korrekt limmængde. Du vil også introduceres til påsætning af extensions på de nederste vipper: under/lower lash extensions.

Der undervises i små hold, så der bliver tid til alle, samtidig med at der kan sparres med de andre elever, og vi oplever succes med at der skabes gode netværk deltagerne imellem. Du vil under kurset få den mest kyndige vejledning, da vores prisvindende undervisere har stor erfaring med volumeteknikken og Lash Bar Academy har undervist i volumemetoden siden 2013. Alle undervisere er efteruddannet af Rikke selv og er specialtrænet af de bedste volume eksperter fra Rusland, England og USA.

 

HVAD KRÆVER DET? Volume er for alle vippeteknikere, som allerede er trænet i classic teknik, men ønsker at tage sine evner op på et endnu højere niveau, samt øge sin indtjening. Lash Bar Academy's Volume uddannelse forbedrer din teknik markant indenfor vippepåsætning. Du vil dygtiggøre dig i sådan en grad, at du med denne teknik vil begejstre alle kunder. Vær dog opmærksom på, at teknikken er svær at mestre, men med masser af øvelse vil man på kortere tid blive hurtigere til volumepåsætningen - det er derfor vigtigt at du inden tilmelding, har den klassiske påsætningsteknik helt på plads. Hvis du har behov for ekstra træning i din klassiske teknik inden start, eller ønsker at få en vurdering af dit niveau, så kontakt os. Vi tilbyder workshops for alle, uanset hvor du tidligere er uddannet i klassisk påsætning. Du kan som Lash Bar Acacemy Classic student altid tilmelde dig en Lash Session hos os, for vurdering af dit niveau. Du har på en 3. dag, mulighed for at erhverve dit professionelle certifikat ved at bestå en volume eksamen.


MASTER /GRAND MASTER Som uddannet Classic Lash Stylist fra Lash Bar Academy, vil du med overbyggende workshops og en bestået volume eksamen opnå og blive Master Lash Stylist. Ved bestået volume eksamen samt certifikat på alle vores overbyggende workshops vil du ende med top titlen: Grand Master Lash Stylist! Vi anbefaler vores Perfect Fan workshops, både for nybegyndere i volume samt øvede. Perfect Fan er en diplomgivende workshop med henblik på at løfte dit niveau, så du bliver endnu stærkere i din teknik samt får større viden = bedre og højere indtjening.

 

På Lash Bar Academy's Volume Class gennemgår vi bl.a:

 

  • Intro
  • Arbejdsstillinger/miljø/hygiejne
  • Teori Volume
  • Lim Teori
  • Volume Looks/ Eye Designs
  • Produktlære
  • Teknisk udførelse af volume fans 2D-3D-4D-5D etc.
  • Hands On træning på model, som vi sørger for at skaffe.

 

HVAD FÅR DU? De 2 fulde dages undervisning er inkl. frokost samt Volume Kit (produkterne benyttes også undervejs).

Volume Kit indeholder: Mixed bakke 0.07 i C curl, Mixed bakke extra short i C curl 5-7mm, Eye Patche, Mascarabørster, Volume lim, Aspire by Lash Bar Lash holder, Aspire by Lash Bar volume pincetter, Lash Bar Academy Volume Manual, Diplom som Junior Volume Stylist. Alle priser listet er inkl. moms.


Volume Lash Stylist

(2 dages grundforløb + 1 eksamens dag)

Lash Bar Academy classic elev:                                                  

Kr.  5295,-

 

Volume Lash Stylist

(2 dages grundforløb + 1 eksamens dag)

Uddannet i Classic andet sted:                                                  

Kr.  6295,-


For nærmere information kontakt vores uddannelseskoordinator på telefon +4528267058 eller via mail: academy@lashbar.dk.

 

Copyright 2019 © LASH BAR  

Copenhagen/Denmark