Extensions typer

Classic Eyelash Extensions:  LASER LASH & SUPER FLAT LASH

Ja der findes flere typer extensions vipper. Både hvad angår materiale, men også bearbejdning. Herunder kan du læse lidt om de forskellige extensions som vi kan tilbyde af valg, når du kommer til dit nye sæt eller opfyldning hos Lash Bar.

 

LASER LASH eyelash extensions, er syntetiske vipper, en efterligning af ægte mink hår, men fremstillet af det fleksible kvalitetsnylon fra SydKorea - Korean PBT. Med Classic teknik påsættes disse i 1:1 og vi påsætter som udgangspunkt på så mange vipper som du selv har.

Disse sorte syntetiske vipper har en flot semi mat overflade og fin struktur. Disse eyelash extensions findes i alle længder, tykkelser og kurver.

Dem vi bruger i den klassiske påsætning, er som udgangspunkt sorte.

Grunden til de kaldes Laser Lash er fordi de er en videreudvikling af de klassiske extensions, da disse er laser behandlet i roden, hvilket gør dem lettere, og endnu mere fleksible, så kan derfor tåle mere belastning end de alm. klassiske eyelash extensions som findes på markedet. Laser bearbejdningen gør at de holder de bedre! De har en semi mat overflade og giver et sort silkesoft look.  Laser lashes er det bedste valg,  uanset om du har fine/normale/kraftige vipper, træner meget eller har kombineret til olieret hudtype, for disse extensions vil give dig ekstra lang holdbarhed.

Typen Laser Lash benyttes også til vores Volume påsætninger.

 

FLAT LASH eller SUPER FLAT LASHES er syntetiske vipper som er 'flade' i roden og ud efter, istedet for runde. Dette medvirker at de stadig giver impact, men der er langt mindre materiale, hvilket gør dem ekstra lette og ekstremt bløde for bedste komfort. Super Flat lashes er hele 75% lettere end almindelige extensions som benyttes til klassisk teknik. (Typen Super Flat Lashes benyttes kun til klassisk påsætning 1:1).

Du kan opnå bedre fylde og længere længder med denne type extensions. Flat Lashes er også mere modtandsdygtige overfor friktion fx når man ligger på siden/maven om natten, ved fjernelse af make up mv.

NB: Du vælger først typen af extensions, når du ankommer til din behandling af klassisk påsætning. Flat Lash er dyrere end Laser Lash.

Volume Eyelash Extensions:

Er stadig syntetiske nylon vipper, i udgaven LASER LASH, men de fremstilles i ekstra fine tykkelser. De er så fine og ekstremt fjerlette, at vi med en ny teknik kan opsamle 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 extensions i samme tag, man skaber derefter den fineste vifte og påsætter denne vifte på én natur vippe ad gangen.

Denne teknik kaldes for Russian Volume eller bare volume technique. Påsætningen er endnu lettere og endnu mere fleksibel end en klassisk 1:1 laser lash påsætning, og holder derfor også bedre. En volume påsætning vil give en langt smukkere ensartet tæthed i vipperne! Volume kan både påsættes i et meget naturligt look (volume light 2D-3D) eller som et ekstra intenst look (dramatic volume 4D+).

Så denne påsætningsteknik er for dig, som ønsker den ultimative tæthed i vipperne som ikke tynger dine egne vipper. Volume kan også klart abefales, hvis man har fine skrøbelige vipper, eller har sparsomt med vipper. Denne teknik har revolutioneret vippe industrien over hele verden til det bedre.

NB: Når du booker skal du vælge 2D-3D Light volume eller 4D+ dramatic volume, og der er prisforskel, da 2D-3D er billigere end 4D+.

Bestil tid til forskønnelse allerede idag!

 


PT er vores online booking inaktiv.

Vi giver besked når du igen kan booke en tid hos LASH BAR.

 

Drømmer du om at blive vippetekniker?

 

Eller har du allerede din egen klinik, og ønsker at dygtiggøre dig selv eller dine medarbejdere i vippe extensions eller bryns styling? Uanset dine ønsker er Lash Bar Academy klar til at tage imod dig. Vi afholder løbende uddannelser i både vippe extensions og forskellige vippe- og brynsbehandlinger, både for nybegyndere, øvede og masters. Vi kan endda lære dig at opbygge dit eget firma med henblik på at blive selvstændig indenfor skønhedsbranchen. Undervisningen foretages altid af Lash Bar Academys kompetente undervisere, som alle er ekstra uddannet ved Rikke Steenskov Udengaard, stifter af Lash Bar Copenhagen, Lash Bar Academy samt Aspire by Lash Bar, hendes egen produktlinie.

Copyright 2019 © LASH BAR  

Copenhagen/Denmark